Известие

Collapse
No announcement yet.

имам въпроси

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• имам въпроси

1 во километража не ми свети и на задните врати копчетата за стьклата не ми работят бушоните ли да прегледам

Пъво прочети правилата, най-вече как се отваря нова тема и какво трябва да съдържа заглавието, това като препоръка и добре дошъл.
    Относно 1во-то, можеш да си провериш бушончетата все пак, тва поне е лесно, ако не стане отвори километражите и виж как е буксата, възможно е някоя пътечка да е дала фира. Само километража ли не свети, всички контролни лампи как са, дисплея за километрите трябва да свети дори само на контакт(без да се вкл габаритите), виж и крушките все пак така и така си отворил. Ако е бушонче по принцип трябва не само километража да не свети, също и осветлението на бутоните за височината на фаровете, халогените, нагласата на огледалата.
    Относно 2то, натисни бутона Lock който се намира на шоф врата и би трябвало да тръгнат, тва е нещо като "родителски контрол". Ако не стане пиши пак в темата, ще го изумуваме все някак.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от Mladenov Покажи съобщение
      1 во километража не ми свети и на задните врати копчетата за стьклата не ми работят бушоните ли да прегледам
      Честито колега за машинки си.
      sigpic
      ex 147 JTD by Turbon
      Giulietta multiair - the new passion

Comment

Миналата седмица имах същия проблем със задните стъкла и се оказаха контактите на копчетата - явно с времето са се поизносили. Ако имаш ток до копчетата /на контакт копчетата светят/ и все пак не можеш да сваляш/вдигаш прозорците, то най-вероятно имаш подобен проблем. Аз намазах контактните пъпки със един сребърен разтвор на Вюрт /Leitsilber/, оставих ги да поизсъхнат 12-15 часа за по сигурно, сглобих копчалъците и джамовете проработиха.
        Alfa 156 2,4 JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от Zeppelinist Покажи съобщение
          Миналата седмица имах същия проблем със задните стъкла и се оказаха контактите на копчетата - явно с времето са се поизносили. Ако имаш ток до копчетата /на контакт копчетата светят/ и все пак не можеш да сваляш/вдигаш прозорците, то най-вероятно имаш подобен проблем. Аз намазах контактните пъпки със един сребърен разтвор на Вюрт /Leitsilber/, оставих ги да поизсъхнат 12-15 часа за по сигурно, сглобих копчалъците и джамовете проработиха.
          същия проблем контактите на копчетата пробвах с сребърен разтвор на Вюрт и са ок мерси за инфото

---------- Post added at 22:45 ---------- Previous post was at 22:37 ----------

същия проблем контактите на копчетата пробвах с сребърен разтвор на Вюрт и са ок мерси за инфото
          момчета остана ми само 1 проблем за разрешане при спиране оборотите падат до 0 и пак се оправят като саберя малко парички с едно момче от форума ще види за какво става вьпрос

Comment

[/COLOR]
            момчета остана ми само 1 проблем за разрешане при спиране оборотите падат до 0 и пак се оправят като саберя малко парички с едно момче от форума ще види за какво става вьпрос [/QUOTE]

По този въпрос има доста писано, приятно четене.

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=37927
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!

Comment

като отварям капачката на резервоара издиша много силно вьздух някакви идей

Comment

като отварям капачката на резервоара издиша много силно вьздух някакви идей
                Принципно е нормално. Стига човъркал колата за глупости, просто карай. Най-много разни пишман монтьори верно да ти развалят колата
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

ок щом е нормално, много питам но сам влюбен в алфата

Comment

За да се успокоиш прочети какво пише на капачката. Демек че е нормално. Това пише
                    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

да преведахго, а какво мислите за добавката лики моли

Comment

Коя от добавките на лики моли?

Comment

каде в горивото се сипва за дюзите пише че 2000 км има действие в синя метална тубичка е 11 лева е

Comment

аз ви сасипах от въпроси ;D , при спиране оборотите ми падат към 500 все едно изгасва неска ми казаха че това може да е от сервото , и друго да ви питам за последно какви са признаците на развалена ламб сонда и нов вариатор каква цена е че моя като я запаля леко трака но спира ;D

Comment

За ламбдата, на студен мотор няма мощност, припатква, не държи по-високи обороти. За вариатора, по принцип има ремонтен комплект но колко ще изкара с него е божа работа, аз моята си я карам така с притракването от 2г и нямам ядове.
                              За оборотите съм ти пратил линк, прочети първо, по принцип там има много неща които оказват влияние.

Comment

Working...
                              X